Bog čuva budale - pig from spejs

pig from spejs

ptica što ljubi zvijezde

13.01.2013.

Bog čuva budale

zaših se ja u svetu nedelju...neka mi Bog oprosti, ne radi se o koristoljublju, već o slavi Njegovog davanja, ponizno molim za oprost, ovim slomljenim plećcima i razmahanim krilima!

kako sam sočno pričala priču o paljenju smeća i glupim ovcama koje se mogu zapaliti. znala tada nisam da se vuna teško pali, ništa o vuni zapravo nisam znala, a evo me sad sa vrećama čiste runske po ćoškovima dnevne sobe i registrovanim domenom za fjuča biznis.

da vam kažem kakve jastuke pravim - bajne. mirišu na lavandu, a malo li sam znala da mirišu na lavandino a ne na lavandu, no dobro, imamo strinu na kot dazur, naručićemo svit frenč levenda za antimoljčenje i opušten san, i učiti, čitati, istraživati...nemam kapi slobodnog vremena, i kad ništa rukama ne radim, mozak mi prebira tisuće informacija i proračuna. 

no dobro. alajv en kikin što se kaže.

što još Bog čuva budale...da (napisah naslov prije par sati)...čekajuć maminu pitu skontam iskoristiti nešto smrznutog pomfrita i ribljih štapića što se muvaju po frizu. tutnem sve na papir u rernu, pa istresoh onako jadno i suvonjavo na tanjir. nerado gricnuh, a umjesto zadovoljstva u centru za krispi džank fud osjetih nekakvo gađenje, mrtvo brate to, i to mjesecima, možda i godinama, aj znaj ko je to kako i kad i šta peco, brao, pržio...te ja fino ispljunuh. bome i usta oprah.

to nije hrana. dormeovo čudo nije jastuk. Fecalex® vlakna nisu nikakava posebna kosmonautska vlakna zbog kojih jastuk vrijedi 150 KM, već riječ koju sam upravo izmislila, prepoznatljivog korijena, kojoj ono malo R valjda daje kredibilitet. vuna je savršeno vlakno. vune, u "vunenim" varijantama popularnih proizvođača krevetnina, uglavnom ima u tragovima, i to u navlaci, pa čak ni vuneni jastuci nisu vuneni.

pitam se, majke mi, šta sam dosad jela, na čemu spavala, šta radila, čime se bavila, o čemu razmišljala...koji su zaludi mene paralisali, a još sam se kao nisam dala!

Bog čuva budale!

i što bi rekao moj dobri, dobri vunovlačar Bahrudin, ljudi se bude.

neka Bog čuva i budne budale :)

pig from spejs


MOJI FAVORITI

Brojač posjeta
193737

Powered by Blogger.ba